E-tunnuksen palvelumaksut

Palkan nostaminen
Veloittamamme palvelumaksun suuruus määräytyy kaikkien laskutustesi arvonlisäverottomasta yhteissummasta. Kokonaislaskutuksesi summan kertyessä suuremmaksi palvelumaksun osuus pienenee seuraavan taulukon mukaisesti.

Laskutuksesi yhteensä Palvelumaksu
alle 20.000 euroa 5%
yli 20.000 euroa 4%
yli 50.000 euroa 3%

Kaikki kauttamme tehty palkanmaksuun johtanut laskutus lasketaan yhteissummaan mukaan. Yhteissumma on jatkuvasti karttuva, eikä siis nollaudu esimerkiksi kalenterin tai yritysten tilikausien vaihtuessa. Palvelumaksuprosenttisi pienenee välittömästi, kun palkka pienempään prosenttiin oikeuttavan rajan ylittäneestä laskutuksesta on maksettu.

Palvelumaksussa on käytössä 20 euron minimiveloitus. Voit välttää minimimaksun yhdistämällä samaan palkanmaksuun useampia erillisiä laskutettavia suorituksia. Huomioithan, että palvelumaksuumme lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Rekisteröityminen 0 EUR
Rekisteröityminen on aina ilmaista, eikä velvoita käyttämään laskutuspalvelua. Veloitamme ainoastaan palkanmaksun yhteydessä laskutusmäärään perustuvaa palvelumaksua.

Laskun tekeminen 0 EUR
Laskut laaditaan, käsitellään ja lähetetään veloituksetta oma.e-tunnus -palvelussa.

Muistutuslaskut 0 EUR
Mikäli asiakkaasi ei ole hoitanut laskua ajallaan muistutamme häntä ilman sinulle tulevia kustannuksia. 

Perintä 0 EUR
Valitettavasti joskus asiakas ei maksa laskuaan vaikka siitä on muistutettu. Silloin sinulla on mahdollisuus siirtää lasku perintään keskusteltuasi asiasta asiakaspalveluhenkilömme kanssa. Riidaton perintä on maksutonta.

Express palkka +3 %
Nosta palkkasi laskutushetkellä. Oletko laskuttanut jo ainakin yhden laskun kauttamme? Vanhana asiakkaana voit kolmen (3) prosentin lisäpalvelupalkkiolla saada palkkasi heti maksuun!  Express palkkaa ei voida maksaa yksityishenkilöille osoitetuista laskuista. Lisäksi laskutusperusteen tulee olla riidaton ja laskun saajan täytyy olla  maksuhäiriötön. Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme, kun haluat palkkasi Express palkkana.

Liity joukkoon E-tunnus laskuttaa puolestasi
 Previous

”Toimimme nopeasti muuttavalla toimialalla, jossa työvoiman kausivaihtelut on haastavia. Palvelun kautta saamme kätevästi pätevää henkilöstöä.”

”Pitkän työuran jälkeen yrittäjäksi ryhtyminen kaikkine kiemuroineen ei tuntunut hyvältä. E-tunnus ratkaisi asian uskomattoman yksinkertaisella tavalla.”

”Teen sivutoimista työtä muutamana iltana viikossa, joka ei olisi mahdollista ilman virallista laskua, jonka E-tunnus hoitaa puolestani.”

 Next