Laskusta palkaksi

Palkka muodostuu laskutuksesi arvonlisäverottomasta yhteissummasta, josta vähennämme palvelumaksumme sekä lakisääteiset työnantajan sivukulut.

Nettoansiosi, joka tilillesi maksetaan, on tämä bruttopalkka, josta vähennämme verokorttisi mukaisen ennakonpidätyksen sekä työntekijän lakisääteiset sivukulut.

Yhteen palkkaan voi liittyä useita laskutuksia useilta eri toimialoilta.

Jos laskutuksiisi liittyy kuluja tai matkakorvauksia, ne lisätään nettoansioihisi sellaisinaan. Niistä ei veloiteta työnantajakuluja, työntekijäkuluja eikä ennakonpidätystä.

Nettoansiosi sekä mahdolliset kulukorvaukset ja matkakorvaukset voidaan maksaa tilillesi yleensä samana päivänä kun laskun maksajan suoritus kirjautuu tilillemme maksetuksi. Palkanmaksun ajankohtaan vaikuttaa myös palkanmaksutoiveesi. Voit valita, haluatko nostaa palkan heti suoritusten kirjauduttua tilillemme vai haluatko kerryttää suorituksia ja nostaa ne kaikki kerralla, mikä on järkevää jos laskut ovat pieniä.

Palkanlaskun kaava lyhyesti

LASKUTUSHINTA (ilman alv.)
- e-tunnus palvelumaksu
- työn tekemisestä aiheutuneet kulut (ilman alv.) ja verottomat korvaukset
- työnantajakulut
= BRUTTOPALKKA
+ lomaraha
- palkansaajan kulut
= NETTOANSIOT
+ työn tekemisestä aiheutuneet kulut (ilman alv.) ja verottomat korvaukset
= TILILLESI MAKSETTAVA SUMMA

Liity joukkoon E-tunnus laskuttaa puolestasi
 Previous

”Toimimme nopeasti muuttavalla toimialalla, jossa työvoiman kausivaihtelut on haastavia. Palvelun kautta saamme kätevästi pätevää henkilöstöä.”

”Pitkän työuran jälkeen yrittäjäksi ryhtyminen kaikkine kiemuroineen ei tuntunut hyvältä. E-tunnus ratkaisi asian uskomattoman yksinkertaisella tavalla.”

”Teen sivutoimista työtä muutamana iltana viikossa, joka ei olisi mahdollista ilman virallista laskua, jonka E-tunnus hoitaa puolestani.”

 Next