E-tunnuksen avulla palkka sivukuluineen hoituu kätevästi yhdellä laskulla ilman työnantajan paperisotaa.

E-tunnuksen avulla yritykset ja yksityishenkilöt voivat maksaa tehdyn työn kaikkine sivukuluineen yhdellä laskulla. Palvelun käyttäminen on helppoa ja huoletonta. Pelkkä laskun maksaminen riittää, joten vapaudut näiltä osin vakuutus- ja kausiveroilmoitusten sekä erilaisten työnantajavelvoitteiden raportoinnilta. Toimimme siis puolestasi työnsuorittajan työnantajana ja vastaamme työnantajan lakisääteisistä velvoitteista. E-tunnus soveltyy sekä yksittäisten työsuoritusten että jatkuvaluonteisten tehtävien maksamiseen.

Sovi tehtävästä työstä ja maksa lasku

Sovi työn toteuttavan tahon kanssa työhön tai tehtävään liittyvät asiat: työtehtävä, laskutushinta ja maksuehdot. Maksuperusteina käyvät yhtä hyvin tunti- tai urakkahinta tai myyntipalkkio. Voit myös sopia työhön liittyvien kulujen lisäämisestä laskuun. Yleisiä kuluja ovat erilaiset materiaali- ja tarvikekustannukset sekä matkakulut.

Kun työ on edennyt laskutusvaiheeseen, saat meiltä laskun. Emme lisää laskuun kuluja, joten summa on tismalleen sama kuin määritelty laskutushinta. Helppoa ja reilua.

Työnsuorittaja rekisteröityy

Palvelun käyttäminen vaatii, että työnsuorittaja rekisteröityy E-tunnukseen. Kun rekisteröinti on tehty, työn suorittaja on tapaturmavakuutuksen piirissä. Rekisteröinti käy nopeasti ja kätevästi, ilman mitään kustannuksia. Toimintamme on täysin avointa, eikä sisällä minkäänlaisia piilokuluja missään vaiheessa. Palvelun lopettaminen on myös yksinkertaista ja tapahtuu koska tahansa, ilman kuluja.

Työn laskutus tapahtuu sovitun tuntihinnan mukaisesti oma-palvelumme välityksellä. Työnsuorittaja toimittaa ennen palkanmaksua verokorttinsa meille. Samalla ilmoitetaan työhön liittyvistä maksettavaksi sovituista kuluista.

Kun maksamasi lasku on kirjautunut tilillemme, maksamme palkan työnsuorittajalle. Maksettava palkka muodostuu laskutussumman perusteella. Laskuttevasta summasta vähennetään arvonlisävero, ennakonpidätys, työnantajan lakisääteiset sivukulut sekä palvelumaksumme, joka on 3-5 % arvonlisäverottomasta laskutussummasta.

Operoimme siis työnsuorittajan työnantajana ja vastaamme lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta asianmukaisella tavalla. Lakisääteisten vakuutusten lisäksi vakuutamme työnsuorittajat miljoonan euron vastuuvakuutuksella.

Toimimme Tilaajavastuu.fi-palvelun piirissä, jolloin lasku on kotitalousvähennyskelpoinen. Lasku on yrityksille vallitsevan verokannan mukaisesti arvonlisäverovähennyskelpoinen.

Mikäli haluat henkilökohtaista palvelua tai neuvontaa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joka palvelee arkisin klo 10-11 numerossa 010 505 3535. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@e-tunnus.fi.