Kysymyksiä ja vastauksia

Klikkaamalla kysymystä saat vastauksen.

Minkälainen osuus laskutettavasta summasta maksetaan palkkana?

Keskimääräinen bruttopalkka arvonlisäverottomasta (alv 0 %) laskutushinnasta on 71–73 %. Arvonlisäveron (alv 24 %) sisältävästä laskutushinnasta maksettava bruttopalkka on 57–60 %.

Tapaturmavakuutuksen suuruus vaihtelee eri aloilla ja tämä vaikuttaa maksettavaan palkkaan edellä mainittujen vaihteluvälien sisällä.

Kun haluat laskea paljonko saat palkkaa, voit tarkastaa sen nettipalvelumme palkkalaskurin avulla. Maksettava palkkasumma sisältää myös lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät, jotka sinulle kuuluvat varsinaisen palkan lisäksi.

Koska palkkapäivä on?

Tavallisesti palkkasi lasketaan ja maksetaan viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa siitä kun olemme saaneet tilillemme maksusuorituksen lähettämästäsi laskusta. Halutessasi voimme maksaa palkan myös myöhemmin, mutta se on maksettava viimeistään kahden kuukauden kuluttua laskun kirjautumisesta.

Pieniä maksusuorituksia voi myös kerätä yhteen, jolloin useasta laskusta lasketaan ja maksetaan vain yksi palkka. Voit tarkkailla maksusuoritusten tilaa kätevästi palvelumme kautta.

Kuinka toimitan verokorttini?

Tarvitsemme verokorttisi ennen palkanmaksua.

Päätuloverokortista tarvitsemme alkuperäisen paperiversion. Muista verokorteista, kuten muutos-, freelancer tai sivutuloverokortista riittää skannattu kopio.

Lähetä verokortti kirjekuoressa vastauslähetysosoitteeseen:

Suomen e-tunnus Oy
Tunnus 5020461
00003 VASTAUSLÄHETYS

E-tunnus maksaa postimaksun.

Muutos- tai sivutuloverokorttien skannatut kopiot voit lähettää sähköpostilla meille osoitteeseen asiakaspalvelu@e-tunnus.fi.

Verokortin voi myös kätevästi lähettää meille suoraan netissä Verohallinnon sivuilta osoitteessa www.vero.fi/verokortti.

Liity joukkoon E-tunnus laskuttaa puolestasi
 Previous

”Toimimme nopeasti muuttavalla toimialalla, jossa työvoiman kausivaihtelut on haastavia. Palvelun kautta saamme kätevästi pätevää henkilöstöä.”

”Pitkän työuran jälkeen yrittäjäksi ryhtyminen kaikkine kiemuroineen ei tuntunut hyvältä. E-tunnus ratkaisi asian uskomattoman yksinkertaisella tavalla.”

”Teen sivutoimista työtä muutamana iltana viikossa, joka ei olisi mahdollista ilman virallista laskua, jonka E-tunnus hoitaa puolestani.”

 Next